Provkörning av Audi TT

Provkörning av Audi TT

Audi TT har fått en ansiktslyftning bara fyra år efter den senaste modellväxlingen. Ingreppet är gjort med lätt hand, och det gillar vi.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Audi stod uppenbarligen inför ett svårlöst dilemma när man skulle föryngra TT-modellen med en ansiktslyftning. Ändringarna ska ju helst var så tydliga så att kunden och hans grannar ser att det är en ny bil. Men TT-profilen är en klassiker och generation II från 2006 hade sträckt designen så långt det gick. Årets så kallade "facelift" bidde till slut en ­tummetott. Dimljusen har fått kromringar, luftintagen i fronten är något större. Interiören sägs också vara omgjord, men jag får titta länge innan jag hittar ingreppen: Ringar kring klimatreglagen och blankare plastdetaljer.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!