Provkörning av Audi TT och Mazda MX-5

Provkörning av Audi TT och Mazda MX-5

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Öppen tvåsitsig sportbil är det som bilentusiaster längtar till om våren. Nya Audi TT Roadster möter vår favorit Mazda MX-5 med nyheten fällbar hardtop för ett enklare roadsterliv.

Uppdraget som beställdes från högre chefsort var enkelt. Granska nya Audi TT Roadster, löd ordern. För att veta vad nya öppna TT 2,0T FSI går för plockar vi även ut Mazda MX-5 Roadster Coupé, ny för säsongen med sitt fällbara hårda tak (i plast) till skillnad från den sufflettförsedda modellen. MX-5 ”Miata” är redaktionens gullunge nummer ett och med plastkupa borde konceptet stämma ännu bättre, eller?

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Vänligen notera att fr.o.m. 26 juli 2021 är det Bonnier Magazines & Brands koncernbolag Bonnier News AB som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter, varvid prenumerationsvillkor och personuppgiftspolicy uppdateras.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr här!