Provkörning av Audi TT RS

Audi stressar inte fram sina RS-modeller. Två år efter Audi TT kommer TT RS som toppar segmentet med 400 hk och gör 0-100 km/h på 3,7 sekunder!

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

För två år sedan lanserades nuvarande generation TT. Nu är jag på före detta Formel 1­­­-­banan Jarama utanför Madrid med helt nya TT RS framför mig. Mycket har hänt jämfört med föregångaren men hjärtat, i form av en rak femma på 2,5 liter med turbo, är kvar. Dock nu ännu mer vässad. Utsidan är rejält tilltuffad med större luftintag och hårdare veck lite överallt. Som världens första serietillverkade bil erbjuds nya TT RS med bakljus med OLED-teknik. Flera lager lövtunna blad läggs på varandra för att bilda ett lågenergikrävande ljus som ser likadant ut från alla vinklar.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!