Foto: Uwe Fischer

Provkörning av BMW 545e xDrive

BMW putsar på 5-serie i halvtidsvilan och lanserar två laddbara nyheter. Kombiversionen av 530e och den nya toppmodellen 545e med bensinsexa och elmotor.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

BMW lanserade nuvarande 5-serie 2017 och med tre år på nacken är det dags för en ansiktslyftning. En diskret sådan. Strålkastarna ser en smula annorlunda ut, likaså baklamporna. Inte mycket att orda om, trots BMWs ordmassor i pressmaterialet om de "omfattande designförändringarna".

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Vänligen notera att fr.o.m. 26 juli 2021 är det Bonnier Magazines & Brands koncernbolag Bonnier News AB som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter, varvid prenumerationsvillkor och personuppgiftspolicy uppdateras.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!