Den sveper runt längs vägarna kring München och letar efter ­villebråd. Helst BMW M5.

Provkörning av Cadillac CTS-V

Cadillac har tagit ett beslut, eller kanske vatten över huvudet. Att pulverisera BMW M5. För just den bilen anses vara ”#1 target” till dräparen från Detroit – ­Cadillac CTS-V. Hur det makalösa konststycket går till, om det över huvud taget är möjligt, får du en föraning om här och nu.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

General Motors har efter många tunga år vänt skutan på rätt köl, kravlat upp ur livbåtarna med kikaren riktad framåt. De ser även Europa som en större marknad än vad man gjort tidigare, och bygger därför bilar som ska attrahera kräsna européer. Ford har gjort det med nya Mustang, Jeep med nya jeepar och GM, hittills, med nya Corvette. Vad amerikanerna sedan några år insett är att det inte räcker med en stor motor, många hästkrafter, stela axlar och en tafflig inredning. Det funkar inte. Det måste vara mer seriöst, byggt med stil och finess, och det är nya Cadillac CTS ett levande bevis på.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Vänligen notera att fr.o.m. 26 juli 2021 är det Bonnier Magazines & Brands koncernbolag Bonnier News AB som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter, varvid prenumerationsvillkor och personuppgiftspolicy uppdateras.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!