Provkörning av Citroën C3 Aircross Feel 110

Det går utför för Citroën. I alla fall här och precis just nu när jag kör nedför en brant backe till den korsikanska tältby där hitresta journalister ska inhysas över natten. Annars går det mest uppåt för Citroën, bland annat säljer nya C3 riktigt bra.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

I början av nästa år är det dags för den suvifierade modellen av C3, nämligen Aircross. En bil byggd enligt det senaste modet med högre markfrigång och spektakulärt utseende. Just där har Citroën hamnat ”spot on”. Uppkäftig design, glada färger och en hel drös praktiska funktionaliteter.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Vänligen notera att fr.o.m. 26 juli 2021 är det Bonnier Magazines & Brands koncernbolag Bonnier News AB som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter, varvid prenumerationsvillkor och personuppgiftspolicy uppdateras.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr här!