Provkörning av Dodge Avenger 2,0 CRD

Provkörning av Dodge Avenger 2,0 CRD

Dodge har aldrig tidigare planterat en fyradörrars sedan i D-segmentet i Europa. Nu introducerar de Avenger som betyder Hämnaren. Utseendet ser maskulint ut och bilen sticker verkligen ut i konkurrensen.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Dodge har gett sig den på att ta Europa med storm. Modellerna är hur kaxiga som helst utseendemässigt, Avenger är inget undantag. Den fyrdelade kikarsiktsgrillen kompletteras med en djup stötfångare/spoiler som har tre markanta lufthål i botten. Karossidans mittlinje är hög och skuldran är kraftigt markerad. Stora skärmbreddare kompletterar bilden av en bil som inte liknar något annat i Mondeo-klassen.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Vänligen notera att fr.o.m. 26 juli 2021 är det Bonnier Magazines & Brands koncernbolag Bonnier News AB som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter, varvid prenumerationsvillkor och personuppgiftspolicy uppdateras.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr här!