No.1 har bland annat längre skärmar än Scrambler-versionen du ser här. Foto: Patrik Lindgren / Teknikens Värld

Provkörning av elmotorcykeln RGNT Scrambler

Med modern teknik i klassisk ­förpackning ska svenska RGNT locka hojåkare som vill lätta sitt miljösamvete. Vi provkör nya elmotorcykeln som tillverkas i Kungsbacka.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Temperaturen står på strax över nollan när Jonathan Åström rullar ut Scramlerversionen från RGNT ur en skåpbil på en av Kungsholmens bakgator. Designen känns tryggt välbekant och ser liksom ut som bilden man får i huvudet när man tänker på en motorcykel. Motorcykeldesign 1.0. En form som må vara relativt enkel men tack vare det även tidlös. Det finns en anledning till att designen hos motorcyklar som Honda CB och Triumph Bonneville står sig än i dag sisådär femtio år efter de lanserades.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Vänligen notera att fr.o.m. 26 juli 2021 är det Bonnier Magazines & Brands koncernbolag Bonnier News AB som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter, varvid prenumerationsvillkor och personuppgiftspolicy uppdateras.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!