Provkörning av Ferrari GTC4Lusso

Vad många andra skulle kalla ett ansiktslyft blir till en ny modell hos Ferrari. Men under ytan visar sig en delvis ny bil med ännu tydligare GT-ambitioner. Ferrari för fyra. Med fyrhjulsdrift. Och fyrhjulsstyrning!

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Efter fem år på marknaden släcker Ferrari ner modellnamnet FF och relanserar sin fyrsitsiga, fyrhjulsdrivna shooting brake med V12-motor som GTC4Lusso. Starka kopplingar till märkets historia med andra ord. Världsintroduktionen är förlagd till Sydtyrolen och vi befinner oss på den nu grönskande toppen av skidanläggningen Kronplatz i utkanten av orten Brunico – utsikten är häpnadsväckande.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Vänligen notera att fr.o.m. 26 juli 2021 är det Bonnier Magazines & Brands koncernbolag Bonnier News AB som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter, varvid prenumerationsvillkor och personuppgiftspolicy uppdateras.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr här!