Provkörning av Ford Fiesta ST

Ford Fiesta ST har länge betytt mycket körglädje för pengarna. Mycket har hänt sen föregångaren då bland annat motorn har tappat en cylinder, har det förstört balansen?

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Det finns massvis med bilar som är snabba och roliga att köra. Det finns desto färre bilar som får en att le som ett fån bakom ratten. Jag pratar bilar som Porsche 911, Mercedes-AMG GTR och Toyota GT86. När allting bara klaffar och är så välbyggt och välavvägt. När körglädjen finns där och närvarar i alla moment. Fiesta ST har just det. En kommunikation till föraren som gör att man inte kan hålla tillbaka leendet när högerfoten trycks ner i botten på en kurvig väg. Att den kurviga vägen råkar vara en av Frankrikes kanske bästa, och vackraste, vägar är verkligen pricken över i-et.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Vänligen notera att fr.o.m. 26 juli 2021 är det Bonnier Magazines & Brands koncernbolag Bonnier News AB som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter, varvid prenumerationsvillkor och personuppgiftspolicy uppdateras.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!