Den kände designern Arne Jacobsen står för arkitekturen – på macken.

Provkörning av Honda Jazz 1,3 I-VTEC

Med helt nya, tredje generationen Jazz hoppas Honda att fler ­människor ska digga den. Teknikens Värld kör den nya krabaten i ­gemytets ­Köpenhamn och kan konstatera att det rycker i taktpinnen.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Även om silhuetten känns igen från föregångaren är allting nytt. Nya Jazz är 95 millimeter längre och axelavståndet har ökat med 30 millimeter. Kan låta futtigt men de få centimeterna har gjort innerutrymmena gigantiska, för att vara en bil på blott fyra meter. Bilen bygger på en helt ny plattform där de europeiskt sålda har bestyckats med en fjädring och styrning som passar vårt kynne. Det vill säga något fastare i hullet och snabbare styrrespons.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Vänligen notera att fr.o.m. 26 juli 2021 är det Bonnier Magazines & Brands koncernbolag Bonnier News AB som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter, varvid prenumerationsvillkor och personuppgiftspolicy uppdateras.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!