Provkörning av Hyundai i10 1,1 e-Sense

Provkörning av Hyundai i10 1,1 e-Sense

Avlösaren till högbygget Hyundai Atos har premiär i trakterna runt Palermo på Sicilien. Nya Hyundai i10 är nummer två ut med företagets nya i-egenskaper. Att erbjuda i10 utan antisladdsystem är dock dumsnålt i överkant.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Hyundais nya modellnamnsstrategi är lika smart som lätt att förstå. Ett gement ”i” före ett tvåsiffrigt heltal kungör storlek på ett klart sätt och skickar faktiskt premiumklass-signaler! Audi, BMW, Mercedes & Co betecknar sina produkter enligt liknande prefix. Och vissa köpare tycker nog att det känns tuffare att säga att man tjackat en i20 i stället för en Getz eller Accent. Att typsnittet ser ut att vara kopierat från BMW visar ytterligare på att asiatiska bilmärken inte ligger på latsidan utan hela tiden utvecklas i en rasande fart – i smått som stort.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!