Stor, laddad och har plats för många åkande. Hyundai Santa Fe och Erik Wedberg är lika varandra på många sätt. Foto: Patrik Lindgren / Teknikens Värld

Provkörning av Hyundai Santa Fe 1,6 T-GDi Plug-in Hybrid 4WD

Fyrhjulsdrift, sju sittplatser och laddhybrid? Då är valmöjligheterna fortfarande överraskande få. Hyundai Santa Fe Plug-in Hybrid är senaste tillskottet till den exklusiva skaran.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Smartstream. Smaka på det ordet. Har du någonsin hört något som låter så miljövänligt och smart? En intelligent liten bäck som slingrar sig ner för en ren och oförstörd bergssluttning.
Släpp den bilden! Smartstream är namnet på en helt vanlig förbränningsmotor. Eller flera stycken, för att vara exakt. Hyundai sorterar in de flesta av sina diesel- och bensinmotorer i det som kallas Smartstream-familjen, men det är egentligen först nu man kan säga att Smartstream har blivit smart. I nya Hyundai Santa Fe kombineras Smartstream-motorn på 1,6 liter med en elmotor och ett batteripaket för att skapa laddhybriden Santa Fe Plug-in Hybrid.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!