Provkörning av Hyundai Tucson 2,0 CRDI 185 Automat

Hyundai återuppväcker namnet Tucson i Europa och gör det med en modell som är utvecklad för Europa, i Europa, och byggd i Europa. Hur långt räcker det i stenhårda suv-klassen?

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Det råder extrem värmebölja i Frankfurt-området just vid introduktionen av nya Hyundai Tucson. Om det har något att göra med det faktum att den helt nya bilen från den sydkoreanska tillverkaren faktiskt känns het redan på pappret ska vi låta vara osagt – men så kan vi presentera bilen. Redan första gången jag ser den så känns det bra.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Vänligen notera att fr.o.m. 26 juli 2021 är det Bonnier Magazines & Brands koncernbolag Bonnier News AB som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter, varvid prenumerationsvillkor och personuppgiftspolicy uppdateras.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr här!