Provkörning av Isuzu D-Max Viking

Sedan drygt ett år tillbaka är International Motors Nordic (Subaru) ny importör av Isuzu pickups, och de storsatsar på vad de själva anser vara det rejälaste fordonet i klassen. Nya Isuzu D-Max. En arbetare som skräddarsys för olika behov – i Sverige.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Det har hänt mer med 2017 års modell av Isuzu D-Max än vad första påseendet ger sken av. Visst ser man att hela fronten är ny samt baklucka och fälgar, men så mycket mer är det inte. På utsidan. Det stora har hänt under skinnet där hjärtat är nytt. 2,5-literspumpen på 163 hästkrafter är ersatt med en mindre och piggare enhet. En lyckad transplantation där den nya tickar snabbare med en hästkraft mer (164 hk) men ur 1,9 liter och variabel turbogeometri.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!