Jaguar F-Type S Foto: Jaguar

Provkörning av Jaguar F-Type S

Det har tagit Jaguar 40 år att ta sig från bokstaven E till F. Klassikern E-Type har äntligen fått en riktig efterträdare i form av F-Type som visar en helt ny sida av Jaguar. Den gamla stela britten är som förbytt!

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Hur många gånger har det inte spridits rykten om att Jaguar har haft en ny E-Type på gång? Det har talats om nya E-Type hit och Porsche-dödare dit men från Jaguars håll har det varit tyst. Första tecknet på att något var i görningen kom när konceptbilen C-X16 visades hösten 2011. Äntligen verkade det som att Jaguar hade hittat till historieböckerna, upptäckt att de byggde små och roliga sportbilar för en väldans massa år sedan och nu bestämt sig för att börja göra det igen.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!