XJ har genomgått de största förändringarna sedan den blev med aluminiumkaross 2003. Trots det finns fortfarande de karaktäristiska mjuka Jaguar-dragen där.

Provkörning av Jaguar XJR 4,2 S/C V8

Jaguar XJ har funnits i snart 40 år. Årets modell delar mycket med sina föregångare samtidigt som den erbjuder mycket nytt. Det är en modell som värdigt försvarar sitt ädla arv.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Jag befinner mig i något slags fantasitillstånd på förnäma Stoke Park i England. Jag funderar över alla spännande historier väggarna skulle kunna berätta om de kunde tala. Det var bland annat på denna plats som delar av James Bond-filmen Goldfinger spelades in.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Vänligen notera att fr.o.m. 26 juli 2021 är det Bonnier Magazines & Brands koncernbolag Bonnier News AB som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter, varvid prenumerationsvillkor och personuppgiftspolicy uppdateras.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr här!