Provkörning av Kia Niro Hybrid

Kia har en osannolik framgångssaga bakom sig och allt talar för att den kommer att fortsätta med hybrid-suven Niro. Det är inte lätt men Kia har överraskat förr.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Namnet Niro kopplar vi ju främst samman med Robert de Niro, en av de främsta filmskådespelarna i sin generation. Vi med lite mer hängbuk kommer gärna ihåg Gudfadern och Taxi Driver. Men nu är det dags för en ny generation att lära sig uttala Niro och där har de allra flesta inte hört talas om skådespelaren i fråga. Kia Niro är en ordlek baserad på Near Zero för låga utsläpp och Hero för hjälte. Sån’t där som asiatiska biltillverkare kan sitta i timtal och klura ut.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!