Provkörning av Kia Niro Plug-in Hybrid

Kia Niro har redan övertygat oss med sin okonstlade och prisvärda framtoning. Nu blir köpargumenten ännu fler när den sydkoreanska golfklassaren lanseras i laddhybridutförande med lång räckvidd och lågt pris.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Nu finns Kia Niro Plug-in Hybrid! Den finns här i Sverige! Vi kör den! Upphetsningen är måhända inte total och landsomfattande men för många bilspekulanter har Niro i laddhybridutförande varit en bil att vänta på. För exakt ett år sedan kom Kia Niro och dess enda fel och brist var att den inte gick att ladda. Den enda Niro som har funnits fram tills nu har varit en vanlig hybrid med ett slutet elsystem, utan möjlighet till extern laddning, vilket för många har varit en deal breaker. Inte minst med tanke på att Kia inte har gjort någon hemlighet av att laddhybriden skulle komma.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!