Foto: Copyright 2016

Provkörning av Land Rover Discovery HSE Td6

Som första svenska tidning tar vi pulsen på nya generationen Land Rover Discovery. På plats i Skottland utforskar vi om 4x4-entusiaster behöver grubbla över om bilen är ett felsteg eller om engelsmännen har hittat rätt kompassriktning.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Låt mig vara ärlig. Sedan första gången jag såg bilderna av konceptbilen som förutspådde en ny generation Discovery har jag tvivlat på hur Solihull-folket skulle lyckas återskapa den nygamla ikonen som satte standarden i grova premiumsuvklassen vid första debuten 1989. Särskilt i och med nyreformen av generation 3 och 4 som på ett nästan magiskt vis knöt an till trovärdigt Defender-arv parat med snobbig London City-lyx.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer