Land Rover Freelander 2 Foto: Land Rover

Provkörning av Land Rover Freelander 2

Land Rover Freelander debuterade 2006 och får i år sin andra facelift. Den nya fronten ger Freelander ett betydligt fräschare anslag, men det är främst interiören som gör att Freelander känns som en ny bil bakom ratten.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Ingreppen behövs för att inte Freelander helt ska skymmas av den populärare nykomlingen Evoque. 2012 såldes det nästan 500 Evoque i Sverige, medan det har sålts mindre än 50 av gamla Freelander. Till och med Discovery säljer bättre än Freelander. 

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Vänligen notera att fr.o.m. 26 juli 2021 är det Bonnier Magazines & Brands koncernbolag Bonnier News AB som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter, varvid prenumerationsvillkor och personuppgiftspolicy uppdateras.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr här!