Provkörning av Lotus Exige Sport 350

Sportbilstillverkaren Lotus har det bekymmersamt ekonomiskt med ideliga rykten om nya ägare. I Sverige är det desto mer positivt med ny importör, och nya modellen Exige Sport 350 gör att årets julklappslista toppas av en gul leksak…

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Egentligen är det mot alla odds. Att jag står här med en gul Lotus som når mig upp till midjan. Dödsryktena från Hethel har varit många, skrivna i kolsvarta rubriker och den svenska hårdsatsningen med en ny importör för några år sedan kom på skam. Men tack vare entreprenören Pierre Andersson, ägare av Bilhallen i Mjölby som till vardags sysslar med Nissan- och Fiat-försäljning, har en ny agentur tagit form.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!