Nya Mazda 6

Provkörning av Mazda 6 2,0

Större på alla ledder men samtidigt mindre. Åtminstone lovar Mazda mindre rost, mindre buller och mindre bränsletörst hos nya sexan. Dessutom kommer en etanolversion för att klara miljökraven.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Nya Mazda 6 är egentligen inte så ny. Tvärtom. Under de nya plåtvecken är det samma grund som tidigare. Milt uppdaterat chassi, fjädring och drivlinor byggda på samma bottenplatta. Klart är i alla fall att bilen har växt några centimeter på alla ledder.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Vänligen notera att fr.o.m. 26 juli 2021 är det Bonnier Magazines & Brands koncernbolag Bonnier News AB som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter, varvid prenumerationsvillkor och personuppgiftspolicy uppdateras.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr här!