Provkörning av Mazda CX-3 2,0 120 hk

Den populära mini-suven har fått ett ansiktslyft som inte syns. Vi provkör bilen på vackra norska vägar och försöker identifiera förändringarna.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Mazda påpekar ofta och gärna att de är ett företag som älskar att köra bil. Och det avspeglar sig ofta i deras produkter. MX-5 har kallats en av världens bästa sportbilar, och de förarorienterade köregenskaperna sprider sig genom modellsegmentet. Till och med till CX-3 – minisuven som i grund och botten är en Mazda 2 på styltor. Bilens vassa styrning och chassi har imponerat på Teknikens Världs testlag flera gånger om.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Vänligen notera att fr.o.m. 26 juli 2021 är det Bonnier Magazines & Brands koncernbolag Bonnier News AB som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter, varvid prenumerationsvillkor och personuppgiftspolicy uppdateras.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr här!