Provkörning av Mazda CX-5 2,2 DE 175 hk Optimum AWD

Helt nya Mazda CX-5 basunerar företaget ut gång på gång men det är en sanning med modifikation. Allt har dock setts över minutiöst och klart förbättrats.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Att hamna på en provkörning av en ny Mazda innebär ett evigt malande av floskler. Det räcker inte med att presentera en ny bil. Det måste förklaras varför designspråket Kodo är som det är, tekniken Skyactive, körupplevelsen Jimba Ittai och uttrycket Drive Together. Och allt ska illustreras med bilder av ryttare på häst och japanska trädgårdar. Japanerna tar detta på största allvar. Mumbo Jumbo säger jag, det betyder inte ett skit mer än att ni har byggt en bra bil och det har ni gjort med nya Mazda CX-5. Utan floskler.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!