Provkörning av McLaren 570S Spider

570-modellerna är de som är menade att vara McLarens volymbilar, de som drar in stålarna för att kunna utveckla modeller som P1. Nu är Spider-versionen här och vi har fått en första provkörning.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Med lanseringen av 570S för två år sedan markerade det att McLaren klev ner från supersporthimlen till sportbilsklassen. I alla fall enligt deras egna modellindelning. 570-modellerna platsar i ”Sport Series” medan nya 720S kategoriseras i ”Super Series”. Men personligen skulle jag säga att 570S oavsett version fortfarande är väldigt mycket supersportbil. Mittmotor, bakhjulsdrift och 570 hästkrafter är ett recept som verkligen höra hemma där.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!