Provkörning av McLaren 600LT

Än vet ingen hur många specialvarianter McLaren kan trycka ur sig. Kundönskemålen om nya förbättrade versioner gör att britterna aldrig ligger på latsidan, mer då fartsidan. Senast ut i raden är en lättad och raffinerad ”Longtail” baserad på 570S. Varsågoda, här är McLaren 600LT!

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Gång efter annan har Teknikens Värld hyllat de senaste sportbilsgenerationerna från engelska McLaren. Vare sig det gäller nya Senna runt Estoril, i test mot Audi R8 eller i kamp på vårt årliga Bankalas på Knutstorp så är hyllningskören densamma. McLaren Automotive är i världsklass när det ska utvecklas och klura ut hur en bra sportbil ska vara. Senast var det hommagemodellen Senna (Teknikens Värld nummer 15/2018) som med sina 800 hästkrafter försökte vrida om huvudet på övertecknad. Inget annat än en makalös manick. En tävlingsbil med legala registreringsskyltar, alltid redo för race.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Vänligen notera att fr.o.m. 26 juli 2021 är det Bonnier Magazines & Brands koncernbolag Bonnier News AB som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter, varvid prenumerationsvillkor och personuppgiftspolicy uppdateras.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!