Foto: Patrik Lindgren

Provkörning av McLaren 650S Coupé

Ansiktet deformeras när jag kliver på bromsen efter långa rakan. Ögonen hänger nästan i nervtrådarna och kinderna som påsar, för att i nästa mikrosekund tryckas bakåt i kraniet när gaspedalen går i botten. Tre sekunder tar det mellan noll - och hundra. Underbart är fort, på riktigt.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Vill du köra McLaren på torsdag?, frågar redaktionschef Engström. Han skulle nog gärna gjort det själv men sköra ben i kroppen säger visst nej (här föreligger visst kreativt tolkande av reporter Borglund, men vi låter det passera för den här gången. Reds anm.). Jaa, säger jag, och tänker inte så mycket mer på det. Då. Men så blir det torsdag 22 maj, den hittills varmaste dagen för året, och jag börjar fatta vad det rör sig om. McLaren 650S. Efter bejublade högprestandabilar som MP4-12C och P1 ska 650S vara som en förfinad kombination av de båda och överglänsa dem i allt.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr! Köp nu!