Loch Lomond, namnet på sjön i bakgrunden men även kapten Haddocks favoritwhisky. Kapten Hedberg provsmakar McLaren.

Provkörning av McLaren 675LT Spider

Engelska sportvagnstillverkaren McLaren vilar inte på hanen när nya modeller presenteras, bara under förra året visades fem nya versioner! Senaste raketen heter 675LT Spider och är slutsåld redan från start.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Nya 675LT Spider är den öppna versionen av den omarbetade och lättade 675LT som ingår i företagets Super Series-modeller och som tekniskt baseras på 650S. Lättningen jämfört med 650S Spider är hela 100 kg, torrvikten är endast 1 270 kg. En tredjedel av alla detaljer är unika för 675LT och hos V8-motorn är 50 procent av delarna ersatta för att möta de tuffare prestandakraven som dedikerade ingenjörer och utvecklare hos utvecklingskontoret i Surrey satt upp som slutmål. Prislappen har ökat med nästan en miljon kronor jämfört med 650S Spider, ändå sålde McLaren slut på alla 500 limiterade exemplar på två veckor.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr! Köp nu!