Foto: McLaren Automotive

Provkörning av McLaren Senna

Människans ständiga hunger efter fartupplevelse och den totala körkontrollen pockar alltid på. Brittiska sportbilstillverkaren McLaren Automotive levererar som ingen annan lika renodlade produkter. Nya ”hyper”-supersportbilen Senna är därför ofiltrerad ända ut i lättviktshjulbultarna.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Teknikens Världs testlag är ett rejält sammansvetsat gäng bestående av alla åldrar med spridd bakgrund, att bilen och bilkörning är i fokus är ingen hemlighet. Efter våra olika körpass dryftas all världens bilars egenskaper och allehanda historier, allra oftast med bil som huvudämne. Jag minns särskilt när jag fick snacka om McLaren 675 Longtail efter den första provkörningen på allmän väg i det skotska höglandet (se provkörning i Teknikens Värld nummer 11/2016). Inte sjutton kunde 675 LT vara bättre än fina 570S, eller? Efter 2016 års Bankalastest så, jovisst var det så att den däringa Longtailen var något alldeles i hästväg. Särskilt rallyräven Kalle Grundel och racingesset Edward Sandström nickade när det eftersnackades i grupp efter dagens värv.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!