Provkörning av Renault Mégane RS 280 EDC

Medan konkurrenterna fortsätter att skruva upp sina turboaggregat i ett hetsigt hästkraftskrig ligger nya Renault Mégane RS lågt. Den är långt ifrån starkast i GTI-klassen, men kanske är den ändå vassast?

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Tack och lov finns det kvar! Det där märkliga sprakandet från avgassystemet som har varit så typiskt för Renault Mégane RS lever vidare. På låga varv låter Mégane RS inte särskilt roligt alls men när man låter den varva upp mot 6 000 r/­min får den fnatt och det låter som att det tar eld i avgassystemet. Så har det alltid varit i Mégane RS och så ska det alltid vara i Mégane RS. Att avgasljudet finns kvar är en större sensation än man kan tro.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Vänligen notera att fr.o.m. 26 juli 2021 är det Bonnier Magazines & Brands koncernbolag Bonnier News AB som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter, varvid prenumerationsvillkor och personuppgiftspolicy uppdateras.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!