Provkörning av Mitsubishi Colt 1,5 Sport

Provkörning av Mitsubishi Colt 1,5 Sport

Lagom till det att Mitsubishis minsting lämnar koltåldern laddar man om och ger Colt ett facelift med tydliga drag av skarpskjutande Lancer Evolution. Rätt eller fel?

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Rätt förstås! Den väl tilltagna grillen, vars form sägs vara inspirerad av jaktplan, är i mina ögon ett lyft jämfört med föregångarens intetsägande nuna. För att matcha den surmulna mynningen har de tidigare så söta strålkastarna ersatts av mer attitydstinna gluggar, dock fortfarande utan lykttvätt. Det är inte bara fronten som har kalibrerats om. Ny form på stötfångaren bak och baklamporna har tillkommit medan dörrlisterna har fallit offer för rådande smak.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer