Provkörning av Nissan X-Trail 1,6 dCi 4×4

De två föregående generationerna av X-Trail har trots sina likheter med ett kylskåp varit riktigt framgångsrika i Sverige. Nu är det andra bullar som gäller och det bådar gott för märket.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Första X-Trail introducerades redan 2001 och sex år senare kom uppföljaren som i stort sett såg likadan ut. Båda generationerna sålde riktigt bra och varför ändra på ett vinnande koncept? När det 2010 var dags att ansiktslyfta andra generationen var det samma visa igen och man fick titta både två och tre gånger innan förändringarna syntes. Första och andra generationen av X-Trail har sålts i totalt 1,7 miljoner exemplar.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr! Köp nu!