Foto: Glenn Lindberg

Provkörning av Onebot T8D+

Elmopeden är inte ny men nu kommer den på allvar och det från Kina. Onebot lockar med rå design, kompakta mått – både på rull och som hopfälld.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Det är inte varje dag jag kör ett fordon hela vägen in på redaktionen till mitt skrivbord även om jag faktiskt har gjort det. En sommar för många år sedan genade jag genom tidningen Allt om Mats provkök med en smattrande och blårykande gammal tvåtaktsmoppe, vilket inte var allt för populärt. Populär blir jag däremot denna gång när jag susar in på elmopeden Onebot. Ja, i den omfattningen att produktionsflödet i det närmaste stannar i förlagshuset för att alla vill titta, klämma och provköra. Även folk från Allt om Mat.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!