Opel Cascada Foto: Lars Nilsson & Opel

Provkörning av Opel Cascada 1,6 Turbo

Cascada är en helt ny cabrioletmodell från Opel som tar plats i mellanklassen. Även om Opel själva inte vill se den som en ersättare till plåtcabben Astra Twin Top är det lätt att dra paralleller dit. Vi kollar vad den går för bland jetsetarna i Monaco.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Att provkörningen äger på franska rivieran bland allehanda lyx och flärd är ingen tillfällighet. Med Cascada vill Opel bli lite mer premium och pratar både länge och väl om att de egentliga cabrioletkonkurrenterna blir Audi A5 och BMW 3-serie.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Vänligen notera att fr.o.m. 26 juli 2021 är det Bonnier Magazines & Brands koncernbolag Bonnier News AB som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter, varvid prenumerationsvillkor och personuppgiftspolicy uppdateras.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr här!