Provkörning av Opel Grandland X Ultimate 2,0 D 177 hk

Opel Grandland X Ultimate. Låter bra. Men synad i sömmarna är den inte ultimat. Starkare dieselmotor, men egentligen är det högre utrustningsnivå vi ska snacka om.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Jag befinner mig i den spanska staden San Sebastián, några mil från Bilbao. Det sägs vara en av världens lyckligaste städer. Inte minst med sitt geografiska läge vid Biscaya-bukten. Citykärnan har inte mindre än tre sandstränder och det ”fina” folket slåss för att få bo här. Det är alltså fullt möjligt att du möter några av världens främsta skådespelare eller musiker om du åker dit. Råkar du stöta på Bruce Springsteen och han ser lite moloken ut beror det på att han inte lyckats köpa ett hus här.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!