Provkörning av Peugeot 207 RC

Provkörning av Peugeot 207 RC

Alla unga killar och tjejer med bakåtvändkeps-attityd kan sluta att drömma och i stället börja att längta. Peugeot 207 RC anländer lagom till försommaren med 174 hästkrafter och med ett piggt, vägsäkert chassi.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Baserad på samma 1,6-liters turbomotor som 207 GT har Peugeot-teknikerna spännt bågen ytterligare med den vassaste av 207-modeller – kallad RC. Bokstäverna står inte för någonting, men den minnesgode kommer ihåg 206 RC som en rappare version av GTI-modellen när den introducerades med buller och bång för fyra år sedan. GTI-namnet behåller bilen på traditionsbundna marknader som Storbritannien och Italien, i resten av Europa är det RC som ska karaktärisera lill-Peugeot i sportdräkt.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr! Köp nu!