Foto: Glenn Lindberg

Provkörning av Porsche 911 Carrera 2,7 RS Touring

Porsche 911 Carrera 2,7 RS var ett nödvändigt ont som få inom företaget trodde på vid lanseringen 1972, men som kom att bli en av märkets mest inflytelserika modellversioner någonsin. Vi provkör legenden i trakterna kring Zuffenhausen.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Himlen är grå, vägen lätt fuktig och trädens löv är på väg in i den underbara, men ack så melodramatiska, övergångsperioden mellan sprudlande liv och vinterlång dvala. Om bara någon eller några veckor, beroende på hur starka stormarna blir, så kommer träden att vara rensade in till bara skelett.

Koncentrerad njutning, Klassiska Bilars Linus Pröjtz skulle kunna tänka sig att köra RS:n hela vägen hem till Bromma och det egna garaget. Foto: Glenn Lindberg

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!