Provkörning av Porsche 911 Carrera GTS

Om en Porsche 911 överhuvudtaget kan kallas för en kompromiss så är nya GTS-versionen det bästa exemplet hittills. Mer nerv än i Carrera men inte så nervös som GT3. Häng med på en åktur i kurvglada Kalifornien.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Vägingenjörsstudenterna i Kalifornien måste ha haft en omfattande tentamen på universitet som i alla fall de svenska och flertalet av de europeiska motsvarigheterna på Väg- och vatten-civilingenjörsutbildningen missade. Nämligen att bygga vägar så att föraren inte bara tar sig fram säkert utan dessutom har roligt under tiden. Alltså på en nivå som ”är-det-lagligt-att ha-så-här-kul-på-en-landsväg?-roligt”. Eller så är det så enkelt att Kalifornien har en minst sagt liberal inställning till sinnesvidgande droger som kanske nyttjas även av vägingenjörer under planeringsfasen. Vad vet jag?

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!