Foto: Glenn Lindberg

Provkörning av Porsche 944 S2

Resan blir målet när Linus Pröjtz upptäcker det underbara med att entusiastiskt vinterbruka en Porsche 944 S2. Det vill säga att åka på sladd så ofta det går – helst hela tiden!

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Kommer ni ihåg inledningen till filmen Bilar? Jo, jag menar den där data-animerade Disney/Pixar-filmen där huvudpersonen är en Nascarbil som heter 

Blixten McQueen. I alla fall, det börjar ju med att Blixten står inne i sin racetrailer och kör ett peptalk med sig själv. ”Fart. Jag är fart.” Denna textinledning kan mycket väl vara den mest långsökta jag någonsin skrivit, men om ni läser dessa rader så har det ändå passerat nålsögat hos redaktionschef Engström.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Vänligen notera att fr.o.m. 26 juli 2021 är det Bonnier Magazines & Brands koncernbolag Bonnier News AB som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter, varvid prenumerationsvillkor och personuppgiftspolicy uppdateras.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr här!