Provkörning av Porsche Cayenne GTS

Provkörning av Porsche Cayenne GTS

Försäljningen av Porsches suv ökade rejält förra året – hela 68 procent. Senaste, raciga tillskottet i familjen har fått tilläggnamnet GTS. När PeO Kjellström körde bilen i Portugal hällregnade det. Logiskt nog tog vi därför modellen på ytterligare en tur i snöfyllda Jukkasjärvi.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

De stora suvarna tappar i popularitet till förmån för de något mindre crossovermodellerna. Senaste tillskottet i den klassen är Volvo XC60 som vi kunde visa i TV 5/08. Det hindrar dock inte att de stora klunsarna BMW X5, Volvo XC90, Audi Q7 med flera fortfarande har en marknad. Porsche Cayenne GTS är senaste tillskottet i modellfloran. Namnet ska antyda mer asfalt än terräng (om nu någon Cayenne körs i terräng dagligen).

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!