Provkörning av Porsche Macan S

Porsche tar, till skillnad från många andra, ett facelift på allvar. När Macan efter fyra år ansiktslyfts skulle den lika gärna kunna presenteras som en ny modell.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Att kliva upp i en Porsche i stället för att sjunka ner i en skalstol är något vi blivit allt vanare vid. Interiören är Porsche-typisk i märkets minsta suv men Macan har inte fått den nya mittkonsolen från Cayenne och Panamera som har en jättestor pekplatta runt växelväljaren. I stället är utrymmet fortfarande belamrat med hederliga knappar och den stora växelväljaren står tydligare i centrum. På instrumentpanelen har Macan fått en ny större touchskärm som stärker släktskapet med Cayenne samtidigt som ratt och mätarkluster är hämtat från lagerhyllorna i Stuttgart.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr! Köp nu!