Provkörning av Porsche Panamera 4S Diesel

Efter åtta år kommer avlösning i form av en helt nyutvecklad Panamera. Porsche har slipat på sitt sportlimousinekoncept och renodlat på de flesta punkter. Högteknologi möter nu en mer klassisk designstil.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Snacka om att skönheten kommit inifrån. Få om ens någon har köpt stora Porsche Panamera och kallat den vacker, ordvalen har mer varit ”fet”, ”maffig” eller ”vulgär”. Trots stenhård kritik för sitt klumpiga utseende har den globala försäljningen hållit i sig och tillverkningen i Leipzig aldrig riktigt däckat. Panamera levererade något som varken Audi, BMW, Mercedes eller annan premium-/sportbilstillverkare kunde åstadkomma. Trots fem meters längd och vikt på styva två ton skickade den nämligen i väg alla fyra åkande på en sportvagnsresa utan liknelse. Och nu är stunden kommen att skicka in en ny generation Porsche Panamera på sportlimousinescenen.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!