Provkörning av Porsche Panamera 4S Diesel Sport Turismo

Villa, vovve... Porsche? Ja, nu blir det för första gången möjligt att göra ett praktiskt kombiköp hos Porsche som lanserar Panamera i kombiutförandet Sport Turismo. Är det här världens snabbaste, och bästa, familjekombi?

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Det går ingen nöd på Porsche. I Sverige, liksom på många andra marknader, säljer Porsche rekordmånga bilar och utklassar alla sportbilskonkurrenter med råge. Nu ser det ut som att Porsche Sverige kan se fram emot ännu bättre tider, nu kommer nämligen märkets första kombi och i det kombitokiga Sverige borde det kunna finnas en och annan velande spekulant som genom det nya kombialternativet slutligen låter sig övertygas och slår till på en bil. Äntligen går det att köpa en Porsche för en dryg miljon och ursäkta sig med att det faktiskt är en kombi och att den är praktisk. Inte bara dyr och snabb.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!