Range Rover L405 SDV8 Foto: Range Rover

Provkörning av Range Rover SDV8

Den har tappat mer än 400 kilo men har knappast blivit mindre. Den har omisskännligt Range Rover-DNA och klarar allt från motorvägstransport i högsta fart till eländigaste terrängen, allt med största möjliga komfort och grace. Som vi vant oss vid alltså, men ändå, mycket bättre.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Om det vore så enkelt att man bara fick välja en enda bil i sitt liv. Som klarar allt från meterdjupt vatten, som tar sig fram där man knappt kan gå och rullar tyst som en Rolls Royce i motorvägsfart. Då är mitt seriösa förslag att du lägger in en beställning på nya Range Rover. Visst, du behöver drygt en miljon att avvara men det kan tyckas som småpotatis när andra superbilar kostar det dubbla eller mer, och räntan är låg. I ljuset av detta är Range Rover en prisvärd superbil, och ingen bil är bättre att utforska världen i. Ta till exempel Marocko där provkörningen av Storbritanniens nya stolthet går av stapeln. Upplev sanddyner längs Atlantkusten, mariga, steniga passager, udda men vänliga människor. Mån- eller Mars-landskap, röda berg och djupa dalar.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

70% rabatt på Teknikens Värld & 24 andra titlar! Se erbjudande!