Renault Megane Sport

Provkörning av Renault Megane Sport

Det tätnar i toppen av busbilsligan. Renault Megane Sport kombinerar banoptimerat chassi med vardagsanpassad komfort på ett utmärkt vis. Konkurrenterna får se upp.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Renaults tävlingsavdelning Sport Technologies har bidragit med en radda häftiga gatbilar genom åren. I Sverige har dock marknadsföringen varit obetydlig och bara ett fåtal bilar har hittat hit. Den senaste i raden som gick oss förbi var värstingversionen av föregångaren Megane R26 R, som gjorde stort väsen av sig internationellt.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Vänligen notera att fr.o.m. 26 juli 2021 är det Bonnier Magazines & Brands koncernbolag Bonnier News AB som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter, varvid prenumerationsvillkor och personuppgiftspolicy uppdateras.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!