Provkörning av Rolls-Royce Dawn

Rolls-Royce är tillbaka i Sverige genom ny importör och vi har provkört märkets allra senaste – cabrioleten Dawn. Den samlar ihop vad allt handlar om: lyx, mycket pengar och raffinerat hantverk i stort som smått.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Lika bra att ta det med en gång. Trots att Teknikens Värld är benhårda på att inte skilja mellan bilar och bilar – alla bedöms utefter samma praktiska och konsumentvänliga värdegrund – så blir ultramärken som Rolls-Royce ändå förfördelad utefter tycke och smak. Känslor spelar helt enkelt in, tvi vale. Men så är det ju, vissa personer diggar Lancia före Volvo, Mini före Porsche etcetera. Men Rolls-Royce, bilmärket som symboliserar toppen av bilarnas näringskedja är svårt att ogilla för en bilfantast. Skulle vara om man sorterade in under ”hata-allt-som-är fint-och-välutvecklat”.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!