Provkörning av Skoda Fabia 1,2 TSI

Tredje upplagan av Skodas småbil Fabia är här, och precis som väntat är den lite rymligare, lite säkrare och lite bättre än tidigare. Erik Wedberg styr mot Atlantkusten för att ta reda på om det också finns mer liv i nya Fabia.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Det kan inte vara lätt att vara en ny bil­modell i den stora Volkswagen-koncernen. Likt en nyfödd björnunge måste man ha vassa tänder och slåss om sin position i kullen. Och likt en Spice Girl i början av 1990-talet måste man jobba hårt på sin image. Någon måste vara Sporty Spice, någon annan ska vara Posh Spice. Så långt inga problem, i Volkswagen-koncernen tas de rollerna av Seat respektive Volkswagen. Men vilken roll har Skoda?

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!