Provkörning av Skoda Kodiaq Scout TDI 190 7 DSG 4x4

Rykten om att Skoda börjar bli för fina för att kallas folkbilar har pågått ett tag. Det har talats om att Wartburg­ eller IFA ska återuppstå, den som lever får se! Men nu när tilläggspaketet Scout erbjuds till skogsbjörnarna Kodiaq och Karoq piskas definitivt lyxsnacket upp.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Skoda går som tåget försäljningsmässigt. Med teknik från koncernstorebror Volkswagen och en synnerligen väl planerad­ produkt­portfölj där designen gillas­ av folkmassorna är det bara snobbar­ som är extra fina i kanten­ som passar på det tjeckiska märket.­ Frågan är om inte stunden är kommen även för dessa uppnästa typer att vända kappan?

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!