Provkörning av Smart Fortwo

Provkörning av Smart Fortwo

Inget ont som inte har något gott med sig. Eller tvärtom i det här fallet. Nya Smart Fortwo är två decimeter längre än föregångaren vilket ger bättre väguppträdande och mer lastutrymme. Men i city kan de 20 extra centimetrarna sumpa en tidigare möjlig parkeringsplats.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Alla fordon i Smarts modellutbud är klassade som miljöbilar. Nu ska det tilläggas att utbudet är ganska begränsat, Fortwo Coupé och Fortwo Cabrio med totalt fyra motoralternativ. Vilka fördelar som miljöbilar har varierar från stad till stad i Sverige, men från 1 april blev alla Smart 10 000 kronor billigare tack vare regeringens nya rabatt.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr! Köp nu!